Ce ești dispus să oferi la schimb?

by

O să scriu ca și cum nu am lipsit câțiva ani. De fapt am fost cu mine tot timpul, însă gândurile se rostogolesc și se reciclează cumva, dacă nu au apărut alte idei în acest mini univers.

Vrei să mergi la concert? Plătește ofrandă! Vrei să mergi în vacanță? Cu atât mai mult. Ce-ți mai poftește inimioara: restaurante, haine, etc. Cândva oamenii se rugau să primească ploaie. Nu putem trăi la aceste extreme dar se pare că trocul este la ordinea zilei, împins pe galantar. Acum nu mai oferi o parte din ceea ce știi să faci, oferi întregul.

Oare dacă oamenii ar fi fost niște insule mai mici, una lângă alta, fiecare cu constituția și legile ei, ar fi existat riscul să fie cotropiți? Insula mai mare o cuprinde pe cea mai mică, doar în regnul… uman.

6 răspunsuri to “Ce ești dispus să oferi la schimb?”

  1. Drugwash Says:

    E mult, mult mai grav decît atît. 😦

  2. Drugwash Says:

    Iar orbecăi prin necunoscut, din motive neimportante. Ce vreau să spun e doar „La mulţi ani”, indiferent de întîrzierea pozitivă sau negativă. E bine că încă îmi aduc aminte. Ştiu sigur că, dacă mai respir mult, va veni vremea cînd voi uita că ai existat, că am existat şi ne-am cunoscut de departe, că a fost cîndva o vreme cînd…
    Dar important e că acum încă îmi amintesc ceva şi că îmi pasă. Aşadar La Mulţi Ani, şi toate urările bune şi frumoase să curgă, nespuse de mine dar simţite de tine!

Ce crezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: