Nu mi-a venit să cred

by

Machiajul bine făcut poate transforma un om. Mai exact o femeie, pentru că ele se machiază mai des/mult decât alții. Cândva urmăream emisiunile de genul schimbare de look. Vedeam acolo fete care se transformă din țărăncuțe în adevărate stele. Este interesant cum o persoană (artistul într-ale machiajului) știe să-ți valorifice anumite trăsături observând doar ce anume neglijezi. Uneori e nevoie de trucuri, alteori de simple retușuri dar în final e aceeași Mărie.

Cândva o prietenă se întrista când se uita la vedetele din reviste. I-am spus că ea e de o mie de ori mai frumoasă decât fetele astea machiate, cu tencuială de 10 mm, bronz artificial, silicoane, unghii false, extensii, etc. Și era adevărat. Dacă nu ar exista toate aceste modalități de a trunchia adevărul (aș spune chiar că e un proces de șlefuire), frumos ar fi ceea ce este rar și autentic.

Deja m-am obișnuit să văd prin peisaj fete ieșite de la solar, morcovii la față, cu gâtul nenatural de maro. Niciodată nu le-am invidiat chiar dacă am pielea albă. Pur și simplu mă amuză întregul proces de strofocare pentru a arăta cât mai bine. Este deja un fenomen care creează copii la indigo. Dacă nu ar exista trucul, ar dispărea branșa fotografilor-spion. Dar ce să mai lungesc vorba! Spuneți voi care este rolul unui machiaj, unde se exagerează și unde nu se mai pune accent deloc. Sunt curioasă.

Etichete: ,

13 răspunsuri to “Nu mi-a venit să cred”

 1. creve Says:

  Și câte nu or mai fi :)) Bănuiesc că ai văzut clipul ăsta http://www.youtube.com/watch?v=pcFlxSlOKNI

 2. tigara electronica Says:

  eu cred ca la multe femei machiajul face tot, dar in acelasi timp pe multe femei le „strica”!

 3. Dacian Says:

  Nu exista reguli.
  Rolul machiajului – sa inspire pe cea/cel ce il foloseste.

 4. Rodica Botan Says:

  nora colegei mele se ducea sa se bronzeze tot des. Saptamina trecuta s-a dus la doctor nu stiu pentru ce…si i-a vazut doctorul o pata pe care o scarpina…S-a uitat bine la ea si i-a spus ca are cancer de piele. A cautat-o bine si a gasit alte 5 locuri pe corp cu acelasi lucru…
  Uneori pretul „transformarii” este prea ridicat…

Ce crezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: