Tu știți?

by

Este nemaipomenit ca oamenii să ți se adreseze cu dumneavoastră. Cel puțin la început, când schimbați ziua bună, strânsul palmei și privirile. Tu observi că omul te strânge puternic sau are mână alunecoasă, de pește. Nu-i nimic, lasă body language-ul. Nu are întotdeauna dreptate. Dacă cineva-și atinge gura sau nasul în timp ce minte, nu înseamnă că ascunde ceva. Și totuși, nu ți se pare că formula de politețe impune o răceală pe care n-o tai nici cu drujba?

Zilele astea am dat-o-n bară cu o femeie mai mare decât mine cu vreo 8 ani. Pur și simplu nu reușeam s-o scot din dumneavoastră, chiar dacă am stabilit de comun acord că putem să ne tutuim. Poți tu dar eu cu mămicile astea harnice și responsabile, care au schimbat mii de scutece, nu pot să mă tutuiesc așa repede.

4 răspunsuri to “Tu știți?”

  1. creve Says:

    Și mie mi se mai întâmplă cu persoanele în etate care-mi sunt apropiate. Ba ne tutuim, ba spun ”dvs”. Față de persoanele de vârsta a doua pe care le cunosc iar mi se pare foarte ciudat să le spun ”dvs”. Însă mi se mai întâmplă ce ți se întâmplă ție 🙂

Ce crezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: